2020 cégünk eddigi legjobb éve. A Zinzino szárnyal.

2020 sok ember számára lesz emlékezetes, és legtöbbjük számára negatív értelemben.

Nálunk ez az év százak számára a felemelkedés a siker éve lesz az eddigi legjobb év!!

A legtöbb elbocsájtás, csőd, összeomlás, negatív rekord ebben az évben volt  a legtöbb vállalkozás életében. És ez a személyes emberek szintjén nyilvánul meg leginkább. Emberi tragédiák sora hallható, ahogy egész ágazatok, szakmák mentek tönkre és nem tudnak talpra állni, mert a kronavírus miatt szinte már semmit se lehet csinálni.

Persze vannak ágazatok, például élelmiszeripar, online kereskedelem, maszk és fertötlenitőszer gyártás ahol van növekedés, de pld az online értékesítésre való áttérés nem egy könnyű és olcsó valami.

Ha valaki most találja ki hogy online akar értékesíteni, az nem könnyű és olcsó dologba vágja a fejszéjét. 

Gondolom egyet értesz velem abban, hogy a világ hatalmasat változott!
Idáig lehetőséged volt, most már lehet, nincs más lehetőséged, mint otthonról dolgozni!

 

Lehet, hogy a munkahelyed, kisebb fizetésért, de adott neked valami Home office munkát. De valószínűleg nehezen kezeled a változást, zavar az otthoni stressz!

Lehet, hogy valaki felvesz most online ügyintézőnek, virtuális asszisztensnek, telefonos értékesítőnek, call centeresnek?! Persze minimál bérért, mert most rengetegen keresnek munkát, túl kínálat van!

Ha van valami plusz érték, tudás, amit tudsz adni az embereknek, akkor írhatsz ebookot, tarthatsz online képzéseket, vagy értékesíthetsz oktató videókat! Ha szakember vagy akkor készíthetsz honlapokat, programozhatsz alkalmazásokat, ha sok pénzed van és meg tudod oldani akkor webáruházad is lehet, vagy más termékeit is értékesítheted.

De alkalmazottként, ne számíts sok pénzre!

Vállalkozóként meg csak akkor van esélyed, ha valóban olyan tudásod, értéked van amire van most kereslet, amiben hiteles vagy és adnak az emberek érted pénzt! Online értékesítéshez meg kell sok pénz, webáruház, és logisztika ami a beszerzést, kiszállítást megoldja!

Létezik más módja annak, hogy otthonról pénzt keres, akkor is ha neked se pénzed, se tudásod se eszközeid nincsenek még?

A legtöbb ember felismerte már, hogy nincs biztos állás, nincs tökéletes vállalkozás és minden embernek szüksége van arra, hogy több lábon álljon, és nyitott legyen minden fajta lehetőségre, ne legyen válogatós, kritikus és merjen a paradigmái mögé nézni, hátha ott van a megoldás, ahol idáig sohase gondolta.

Network marketing, online marketing, online hálózatépítés?

Igen. Eltaláltad. Én nem tudok jobb alternatívát ebben az időszakban.

Ezt mutatja cégünk a ZINZINO éves eredménye is. 

Több mint 50%-al nött a forgalom ebben az évben, több milliárd forint értékű termék talált gazdára, és ennek majdnem fele jutalék formában lett és lesz kiosztva azoknak akik részt vesznek a termékek a svéd egészségprogram népszerűsítésében.

A ZINZINO üzlet az egész világon építhető, van kiszállítás, bár központ és lerakat még főleg Európa Usa Ausztrália területén van, s most nyilik az ázsiai piac.

Tehát még az egész világ csak most hall a ZINZINO -ról így óriási piac vár minket.

Magyarország 3 éve nyilt meg, és ma már több mint 100 gyémánt van az üzletben, és egy gyémánt átlagosan 4000 eurót visz haza vagyis több mint 1 millió forintot.

De persze már vannak felső vezetők akik 3 év után 15 milliót keresnek legálisan havonta.

Csak azért mert meghallgattak valakit és igent mondtak a lehetőségre.

Te meghallgatnál-e engem ha bemutatnám a ZINZINO lehetőséget?

Ha igen keress meg gyorsan:

Nagy Gábor 06709359300

wellnesskavehaz@gmail.com

 

Forrás: svedegeszsegprogram.com, 2020-11-21 19:24