Részecskeszűrő és a féltengely csukló árak

Lengéscsillapító - A részecskeszűrő javítása nagyon drága költség. Nagyon mélyen a zsebünkbe kell nyúlni

Kipufogó rendszer Szűrőrészecske: A részecskeszűrő funkciója az, hogy megakadályozza az egészségroncsoló anyagok szabad távozását. Nagyon sokan nincsenek tisztában vele tudják, hogy a dízel gépkocsik részecskeszűrővel vannak szerelve. Egy kifogástalan részecskeszűrő a korom 90 százalékát képes csapdába fogni.

Gondolhatunk a részecskeszűrő és az autokatalizátor hibájára, ha a kocsi fogyasztása megnőtt miközben a teljesítménye igen csökkent. Ha a részecskeszűrő check lámpája felvillan, ne essünk pánikba. Menjünk ki a sztrádára és pörgessük fel a sebességet. Adatok a Szűrőrészecske részecskeszűrő weboldalon. Ha ez sem válik be, keressünk fel egy részecskeszűrő szakértőt. Aki egy új részecskeszűrő költségének töredékéért kitisztítja a részecskeszűrőt.

A részecskeszűrő cseréje irdatlanul magas kiadás. Elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Részecskeszűrő tanácsok a reszecske-szuro.hu honlapján. Az eredeti részecskeszűrő költsége több százezer forint. Tengernyi rémes hír terjed a részecskeszűrővel kapcsolatban, hiszen a helyreállítás költsége nagyon sok.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-10-09 15:15