Online rádió népszerű felvételekkel

Különös online rádió célja elsősorban az, hogy a mozgássérült embereket közelebb hozzák a emberiség többi rétegéhez

Online rádiók hallgatása - Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik együtt készítenek műsorokat egészséges munkatársakkal. Módfelett bámulatos, hogy az online rádióban 20 műsorvezető robotol önkéntesként.

Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem tud járni. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljesen ugyanolyan, mint ép kollégáinak. Fontos célja a szeretett online rádiónak, hogy teret biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik amúgy nem tudják kifejezni képességeiket. A Lépés Rádió online rádió weboldalon található több tanulmány. Az online rádió (online rádiók hallgatása ingyen) közösségének meghatározó, hogy az emberiség többi rétege alaposabban megismerje fogyatékos embertársait.

Napjainkban már számtalan helyen van érzékenyítő rendezvény. Amelyet acélból hoznak létre egyesületek, hogy az ép társadalom jobban megismerhesse a fogyatékos emberek életét. Ebben partner a nem mindennapi online rádió. Sajnálatos módon Magyarországon még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő egyéneket és aligha tudja elképzelni, miként tud valaki vakon műsort vezetni az online rádióban.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-05-22 11:56