Motorháztető: Részecskeszűrő felújítás

Gondoljunk a részecskeszűrő, hengerfej tömítés eltömődésére, ha a személygépkocsi fogyasztása növekedett míg a teljesítménye durván csökkent

Féktárcsa - Temérdek rémes hír terjed a részecskeszűrővel kapcsolatosan, ugyanis a megjavítás költsége irdatlanul magas. Ötletek a Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon. A részecskeszűrő cseréje nagyon magas díj. Rendkívül mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. A gyári részecskeszűrő, tuning kipufogó költsége több százezer forint. Részecskeszűrő cikkek a reszecske-szuro.hu weblapon.

Ha a részecskeszűrő check lámpája felvillan, ne ijedjünk meg. Autózzunk ki az autópályára és pörgessük fel a fordulatszámot. Ha azonban ez sem oldja meg a gondot, keressünk fel egy részecskeszűrő specialistát. Aki egy új részecskeszűrő költségének töredékéért kipucolja a részecskeszűrőt. Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha az autó üzemanyag fogyasztása megnőtt miközben a teljesítménye durván romlott.

A részecskeszűrő tisztítja magát. Csakhogy ehhez intenzívebb fordulatszámon kell utazni több ideig. A regenerálódás folyamata elkezdődik, a részecskeszűrőben lévő korom elég. A részecskeszűrő problémája nagyobbrészt 160 ezer kilométer körül mutatkozik meg. Ez nagyrészt a jármű igénybevételétől függ. Akik kifejezetten városban használják, gyorsabban találkoznak a fennakadással.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-05-07 14:47