Pamut paplan - fehér ágyneműhuzat

Műszálas töltésű paplan és az antiallergén ágynemű jókora körben ismert

Kispárna huzat - Ha nem csakis egy paplant kíván, hanem önmagára szabottan az elvárásaira kifejlesztett paplant, kiváló helyen jár náluk. Paplan felhozatal között lévő Billerbeck bőséges gyártói múlttal rendelkező márka képviselője. A kipihentető alvás mérvadó feltétele egy bársonyos paplan.

Gyapjú paplan a fázósaknak. A gyapjú jellegzetessége, hogy pompás hőtartó. A test hőjét gyorsan átveszi és raktározza, az izzadást felszívja. Pamut huzatú paplan a természetes anyagok kedvelőinek.

Az Otthonkomfort weblap legfontosabb küldetése, hogy pompás paplanok hatalmas választékával jelenjenek meg a versenyen. Pénztárca kímélő paplan és az ágytakaró vásárlás díjakkal minden korosztály számára. Az ügyfelek boldogan távoznak és újfent visszanéznek hozzájuk.

A paplan technológia új vívmánya, hogy a poliészter szálat egy hőt megtartó géllel töltik meg. Ami befolyásolja testünk hőjét. Fagyos napokon melegséges érzetet nyújt, nyári kánikulában kellemes hűs érzetet jelent. A naturális anyagú paplan szerelmeseire is gondot viseltek a gyártó cégek. Tanácsok az Otthonkomfort paplan blogon. A műszálgolyós töltetet beborító fedőanyagot remek pamutból gyártják. Bőrünk kizárólag naturális anyagokkal kapcsolódik.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2019-04-02 10:19