Akciós tintapatron

A tintapatron és a festékpatron árak díján nagyon sok forintot tudunk megtakarítani

HP Deskjet 1510 patron - Napjainkban már az irodai nyomtatók a mindennapi életünknek ugyanolyan hétköznapi részét alkotják, mint a különféle más informatikai eszközök. A tintapatron elképesztően magas áron kapható. Nyomtatni muszáj, de korántsem mindegy, hogy milyen magas áron rendelünk tintapatront.

Manapság már egyetlen vállalkozó se lehet meg tintapatron és nyomtató nélkül, és a magánemberek háztartásainak egyre nagyobb hányadában is ott vannak a tintasugaras HP és Canon nyomtatók. Ezekben a nyomtatókban márpedig ott vannak azok a tintapatronok, amelyek alig 200-250 oldal kinyomtatása után üresek lesznek. Amikor pedig új tintapatront vennénk, nem ritkán 4000 - 6500 Ft-ot vagy még többet kellene darabjukért fizetnünk. A Refillparadise tintapatron weblapján látható több trükk. Ráadásul külön a feketéért és külön a színesért.

Nagyon nem mindegy, hogy milyen módon végezzük el a tintapatron feltöltését. A nyomtatási költségek így – a tintapatron fajtájától és fogyasztói árától függően - a korábbiaknak az ÖTÖDÉRE, vagy akár a TIZEDÉRE redukálódnak. A RefillParadise patrontöltő készletei profi megoldást adnak erre úgy, hogy a tintapatron az utántöltést bárki, mindenféle hozzáértés vagy gyakorlat nélkül végre tudja hajtani.

Forrás: refillparadise.hu, 2019-04-04 10:54