Kedvező árú ágynemű

Az ágynemű technológia vadiúj fejlesztése, hogy a poliészter szálat egy hőtartó géllel töltik meg

Ágynemű kínálat között meglévő Naturtex jókora tapasztalattal rendelkező márka képviselője. Ha nem kizárólag egy akar, hanem saját magára szabottan az igényeire kitalált , kiváló helyen jár náluk. Az Otthonkomfort ágynemű weboldalon látható még több részlet. A pihentető alvás nélkülözhetetlen eszköze egy puha ágynemű.

Tömérdek kitételnek kell eleget tennie a borítónak. Ágynemű folytatása itt. Létezik kilencvenöt fokon mosható Ágynemű, amely magas higiéniai szempontoknak megfelelő. A gyártók jókora figyelmet szentelnek az ágynemű fedőanyagának minőségére, tudniillik ez érintkezik bőrünkkel alvás során.

Az ágynemű technológia vadiúj vívmánya, hogy a poliészter szálat egy hőtartó géllel töltik fel. Ami befolyásolja a test hőjét. Hidegben melegséges érzést ad, nyári hőségben kellemes hűvös érzetet generál. A naturális összetételű ágynemű rajongóira is gondot viseltek a gyártók. A műszálgolyós töltetet beborító fedőanyagot kitűnő pamutból alkotják. Bőrünk csupán naturális anyagokkal érintkezik.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2018-09-16 22:59