Mesekönyv amit kedvelnek a gyermekek

A felcseperedő gyermeknek óriási szüksége van arra, hogy mesekönyv segítségével átlássa a klasszikus humán kapcsolatokat

A mesekönyv érzékeltetése aszerint készülnek minálunk, hogy a szülő a kiválasztott mesékből azt a részt elküldi cégünkhöz, amelyet szeretne a gyerekszobában látni illusztrációként. A Meséld mesekönyv honlapon kereshető több adat. Arra is van mód, hogy sok meséből egy kis képes mesekönyvet rendeljen személyre szabva a baba igényeinek megfelelően. A mesekönyv sztorijaiból ki lehet ragadni szakaszokat, amelyeket azután rajzként, vagy poszterként a lurkó viszontláthat. Ily módon a népszerű mesebeli mintaképét, esetleg mesebeli helyét mindig láthatja.

A mesekönyv tartalmát minimum olyan remekül lehet rajzolni, mint megalkotni magát a mesét. A meseillusztráláshoz gyermeki látásmód és jó érzelmi vénák kellenek, melyekkel azonosulni lehet a gyermeki lélektan titkaival. A mesekönyv igazi emberekhez hasonló, bonyolult és életszerű figurák segítségével a gyerekek nem tudnák olyan könnyen megérteni a jó és a rossz közötti különbséget, mint a extrém karakterek példáján.

Forrás: meseld.hu, 2018-05-16 12:10