Nem mindennapi online rádió

Nem mindennapi online rádió célja főképpen az, hogy a látássérült embereket közelebb hozzák a emberiség többi rétegéhez

Ez idő tájt már számos helyen fordul elő érzékenyítő program. Amelyet acélból hoznak létre egyesületek, hogy az egészséges társadalom kellően megismerje a fogyatékos emberek életét. Ebben segít a kivételes online rádió. Sajnálatosan Magyarországon még mindig sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő személyeket és nemigen tudja elképzelni, hogyan tud valaki látássérülten műsort készíteni az online rádióban.

Az online rádió műsorvezetőinek többsége látás- és mozgás sérült, akik csoportosan készítenek műsorokat egészséges kollégákkal. Fölöttébb döbbenetes, hogy az online rádióban 20 kolléga dolgozik önkéntesként.

Az online rádió csapatának elengedhetetlen, hogy a társadalom többi rétege alaposabban megismerje sérült embertársát. Alkalmazható folytatásért kattintson ide. Tudásbázis a Lépés Rádió online rádió weblapon. Aki ennek az online rádiónak a programjait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem lát. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljesen ugyanolyan, mint egészséges munkatársainak. Alapvető célkitűzése a szeretett online rádiónak, hogy lehetőséget biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébként nem tudják megmutatni tehetségüket.

Forrás: lepesradio.hu, 2018-03-26 22:42