Online rádió felkapott felvételekkel

Számtalan szeretett zene egy rendkívüli online rádióban

Ma már sok helyen van érzékenyítő rendezvény. Amelyet abból a célból hoznak létre alapítványok, hogy az egészséges társadalom jobban megismerje a fogyatékos emberek világát. Ebben partner a különleges online rádió. Sajnálatos módon hazánkban még mindig sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő személyeket és aligha tudja elképzelni, hogyan tud valaki látássérülten műsort készíteni az online rádióban.

Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik karöltve készítenek műsorokat egészséges munkatársakkal. Fölöttébb döbbenetes, hogy az online rádióban húsz munkatárs szorgoskodik önkéntesként.

Aki ennek az online rádiónak a műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem tud járni. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljes egészében ugyanolyan, mint egészséges kollégáinak. Tippek a Lépés Rádió online rádió blogon. Az online rádió csapatának elengedhetetlen, hogy az emberiség többi rétege alaposabban megismerje mozgássérült embertársait. Fontos célkitűzése a felkapott online rádiónak, hogy esélyt adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik máskülönben nem tudják megmutatni tehetségüket.

Forrás: lepesradio.hu, 2017-12-07 13:22